فایل ورد مقاله تاثير روش هاي مختلف خشک کردن بر کميت و کيفيت ماده موثره گل هاي سرخارگل کشت شده در اردبيل

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تاثير روش هاي مختلف خشک کردن بر کميت و کيفيت ماده موثره گل هاي سرخارگل کشت شده در اردبيل دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تاثير روش هاي مختلف خشک کردن بر کميت و کيفيت ماده موثره گل هاي سرخارگل کشت شده در اردبيل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تاثير روش هاي مختلف خشک کردن بر کميت و کيفيت ماده موثره گل هاي سرخارگل کشت شده در اردبيل،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تاثير روش هاي مختلف خشک کردن بر کميت و کيفيت ماده موثره گل هاي سرخارگل کشت شده در اردبيل :


محل انتشار: دومین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی
تعداد صفحات:9
نویسنده(ها):
طالب قبائی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه
حسن نورافکن – دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه
یوسف مجتهدی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

چکیده:
سرخارگل با نام علمی Echinaceae purpurea (L.) Moench گیاهی علفی و چند ساله متعلق به تیره گل ستاره بوده و منشا آن شمال آمریکا گزارش شده است.تمام پیکر این گیاه حاوی مواد موثره ارزشمندی از قبیل ترکیبات آلکیل آمیدی، اسید شیکوریک، اکیناسئین، اکیناکوزید، اکینولون و نیز اسانس است. مواد نام برده خاصیت ضد قارچ، باکتری و ویروسی داشته و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. در این مطالعه گل های سرخارگل با استفاده از شش روش مختلف خشک کردن شامل سایه، گلخانه، آفتاب و خشک کن کابینتی -صنعتی با دماهای 50،60 و 80 درجه سلسیوس، خشک گردید. مواد موثره گل ها با روش اولترا سونیک با امواج مافوق صوت استخراج گردیده و مقادیر مشتقات کافییک اسید(کافتاریک اسید، شیکوریک اسید، کلروژنیک اسید،اکیناکوزید و سیناریک اسید)، آلکامیدها(8و 9) با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا ( HPLC ) و مقدار ترکیبات فنل کل گیاه با دستگاه اسپکتروفتومتری تعیین مقدار شدند. نتایج نشان داد که نمونه های خشک شده در گلخانه با پوشش پلاستیکی دارای بیشترین مقادیر کلروژنیک اسید( mg/g.dw1.89)، اکیناکوزید(255 mg/g.dw)، سیناریک اسید mg/g.dw1.18)) و محتوای فنل کل ) 155 mg/g.dw ) در گل ها می باشند. همچنین نمونه های خشک شده در سایه دارای بالاترین مقادیر کافتاریک اسید mg/g.dw18.2))، شیکوریک اسید (2613mg/g.dw) و آلکامیدها (g/g.dw218 ) در گل ها می باشند. به طور کلی با توجه به نتایج این تحقیق می توان اظهار نمود که خشک کردن با استفاده از گلخانه با پوشش پلاستیکی و خشک کردن در سایه برای بدست آوردن بالاترین مقدار ترکیبات مواد موثره در سرخارگل مناسب می باشد.

توضیحات بیشتر